Myfreecmas erotisk massasje trondheim

være helt naken, for du vil ikke ha boxeren full av massasje olje). Nå er det viktig at du kler av deg alle klærne (ja også underbuksa/bokseren). For å ta det siste først, jeg har vært innom mange slike steder i Oslo, og på alle sammen har det blitt tilbudt noe ekstra, når man har «oppført seg riktig». For de som er «ubevandret» i dette området, er spørsmålene mange, hvordan går man fram og hva koster det? Det at du blir kåt, er et «signal» til, fra deg til henne om at du ønsker mer.

Marte Ekrem: Myfreecmas erotisk massasje trondheim

Ofte ved å dryppe massasje olje over kuken din, elle legge hånda si på den, og spørre med lav stemme om du vil ha noe mer. Når hun spør om du vil ha noe mer, må du alltid spørre hvor mye det koster, og hva hun tilbyr. Men som overskriften på dette innlegget sier, ås er det kanskje det noe «ekstra» som er interessant her. Oftest tilbyr hun bare runking og det tar hun gjerne mellom 300 og 700 for. Når du har blitt vist rommet/avlukket hvor du skal få massasje, får du gjerne være alene en liten stund. Ikke vær beruset / lukt alkohol når du møter opp. Så vil hun spørre på en av flere måter om du vil ha noe mer. Ofte er det også et lysende skilt hvor det står «open» som blinker i mange farger.

Videos

RedAndWild0 and IsabelleRaven Myfreecams.

Myfreecmas erotisk massasje trondheim - Thai- massasje

Men de er også enkle å finne uten å se på en annonse, lokalene deres er lett gjenkjennelige. Legg deg slik at «stellet» ligger mellom lårene dine, og spre lårene lett. Og ikke minst hvor vanlig er det at man blir tilbudt «happy ending» på slike steder i Oslo? For norske statsborgere vil dette være ulovlig både i Norge og utlandet. Så her er en liten guide. Men si heller ikke noe mer. Om hun stadigvekk «kommer borti» pungen og staken din, kan du forvente at her vil det skje noe. Legg deg på magen på benken/senga og pass på at du ikke ligger på «junior og bjellene». Denne oppskriften er jo ingen garanti, for at jenta tilbyr «ekstra» tjenester, men gjør hun det, er i alle fall denne oppskriften en klart «hint» til henne om at du er interessert, uten at du selv har sagt noe direkte.

0 tanker om “Myfreecmas erotisk massasje trondheim

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *